Skip to content

Hjertevill

For dere som vurderer det, se Australia! Søtsøtsøt film! Litt lang, men det tenker du ikke over annet enn i kanskje 3 minutter til sammen og de gangene du kommer på at du skal på jobb klokka 11 i morgen. Mulig det bare var i mitt tilfelle, usikker.

 

De to siste dagene med sol har vært meget satt pris på, ikke minst med tanke på at det er meldt regn og rundt 10 grader ei hel uke framover, oh joy. Tilbake til hettejakke innafor skinnjakka og dongri i stedet for shorts. Det eneste positive med det er vel det at fristelsen for å gå ute blir mindre og det er dermed mindre sjans for å gi russen muligheter til å finne på noe. Selv om jeg riktig nok lett hadde tatt et par stråler vann i 20 grader i stedet for en hel regnskur i 10 grader.

gr

Angrer nå på at det ikke ble noe av den turen jeg og mamma liksom skulle ta i dag. Hadde jeg bare hatt litt flere bilder som bevis på at vi faktisk har hatt to dager «sommer» hadde kanskje den neste uka, gått lettere unna. Vel, so long sol og varme, snakkes i juni?

Reklamer

%d bloggere like this: